• Forțele rusești au întâmpinat o rezistență „mai dură decât se așteptau” din partea armatei ucrainene.
  • Resturi carbonizate acoperă pământul, iar rămășițele soldaților ruși zac abandonate pe asfalt.
  • Vehicule militare grele au fost reduse la moloz în timpul luptelor, rachetele antitanc occidentale ajutând la apărarea ucrainenilor.

Forțele rusești au întâmpinat o rezistență „mai dură decât se așteptau” din partea armatei ucrainene, precum și dificultăți neașteptate în aprovizionarea forțelor sale, au declarat duminică pentru CNN doi oficiali americani de rang înalt cu cunoștințe directe.

„Oficialii ucraineni și soldații ucraineni cu care am vorbit în ultimele două ore sunt absolut încântați de această victorie”, a declarat jurnalistul CNN. „Nu este doar aici. Am văzut cazuri în toată țara în care ucrainenii au ripostat cu adevărat împotriva rușilor și i-au făcut să simtă cu adevărat că pot câștiga acest război.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Grenade, munitie, mașini arse și cadavre acoperă un pod incendiat în apropiere de Kiev, după ce un atac rusesc a fost respins de forțele ucrainene, relatează CNN într-un reportaj.

Resturi carbonizate acoperă pământul, iar rămășițele soldaților ruși zac abandonate pe asfalt.

Vehicule militare grele au fost reduse la moloz în timpul luptelor, rachetele antitanc occidentale ajutând la apărarea ucrainenilor.