• J.D. Vance, senatorul de Arkansas Tom Cotton și președintele Parlamentului Mike Johnson refuză să admită că Trump a pierdut în 2020.
  • Sondajele privind alegerile de anul acesta arată o „luptă” strânsă între Trump și candidatul democrat, vicepreședinta Kamala Harris.
  • Trump, care a pierdut alegerile în fața lui Biden în 2020, a susținut de mai multe ori că alegerile nu au fost corecte.

Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, republicanul Mike Johnson, evită să admită că Trump a pierdut alegerile în 2020. În timpul unui interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC News, Johnson a fost întrebat direct dacă acceptă rezultatul alegerilor. Johnson a deviat întrebarea.

Vreți să dezbatem lucruri care s-au întâmplat acum patru ani, când noi vorbim despre viitor”, a spus Johnson.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Mai mulți republicani au aceeași „problemă”. Senatorul Tom Cotton și JD Vance, au răspuns în mod similar la întrebări despre înfrângerea lui Trump. Într-o dezbatere recentă, Vance a ocolit întrebările privind rezultatul prezidențialelor din 2020, insistând că se concentrează mai degrabă pe alegerile viitoare decât pe rezultatele din trecut.

Trump, care a pierdut alegerile în fața lui Biden în 2020, a susținut de mai multe ori că alegerile nu au fost corecte.

Sondajele privind alegerile de anul acesta arată o „luptă” strânsă între Trump și candidatul democrat, vicepreședinta Kamala Harris.

Citește și