• Corespondentul britanic Benjamin Hall se recuperează într-o locație nedezvăluită, după ce a fost grav rănit în urma unui atac al trupelor ruse în Ucraina.
  • În același atac din Ucraina au murit însă doi jurnaliști, care lucrau, de asemenea, pentru Fox News.
  • Cameramanul irlandez Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani, și producătorul ucrainean Oleksandra Kuvshynova, în vârstă de 24 de ani, au murit în atacul de luni din Horenka, un sat din afara Kievului.

Jurnalistul britanic Benjamin Hall, care a fost grav rănit într-un atac al artileriei rusești în Ucraina, suferind răni grave la picioare, a părăsit țara „într-o dispoziție bună” pentru a-și continua recuperarea într-o locație nedezvăluită.

Vestea a fost împărtășită, într-un memoriu personalului, de către directorul executiv al Fox News Media, Suzanne Scott, care a spus că Hall, în vârstă de 39 de ani, corespondentul departamentului de stat al canalului, este treaz și receptiv.

Ben este alert și bine dispus. El este tratat cu cea mai bună grijă posibilă din lume și suntem în contact strâns cu soția și familia lui. Vă rugăm să continuați să-l păstrați în rugăciunile voastre”, a scris Scott.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În același atac din Ucraina au murit însă doi jurnaliști, care lucrau, de asemenea, pentru Fox News.

Cameramanul irlandez Pierre Zakrzewski, în vârstă de 55 de ani, și producătorul ucrainean Oleksandra Kuvshynova, în vârstă de 24 de ani, au murit în atacul de luni din Horenka, un sat din afara Kievului.