• Statele Unite au emis o nouă rundă de sancțiuni împotriva Rusiei, vizând compania cu răspundere limitată Arctic LNG 2.
  • Potrivit VOA News, SUA vor oferi Ucrainei un ajutor de securitate suplimentar de până la 125 de milioane de dolari din stocurile de arme ale Pentagonului.
  • Departamentul Trezoreriei a emis, de asemenea, patru licențe generale legate de Rusia, se arată pe site-ul web.

UPDATE 4.00-SUA sunt îngrijorate de retragerea ratificării de către Rusia a interdicției globale a testelor nucleare

Retragerea ratificării de către Rusia a tratatului global de interzicere a testelor cu arme nucleare este un pas în direcția greșită și va servi la scăderea încrederii în regimul internațional de control al armelor, a declarat joi secretarul de stat american Antony Blinken. Retragerea ratificării de către Rusia a tratatului global de interzicere a testelor cu arme nucleare este un pas în direcția greșită și va servi la scăderea încrederii în regimul internațional de control al armelor, a declarat joi secretarul de stat american Antony Blinken.

ȘTIREA INIȚILĂ

Statele Unite au emis o nouă rundă de sancțiuni împotriva Rusiei, vizând compania cu răspundere limitată Arctic LNG 2, printre alte entități și persoane fizice, potrivit unui anunț postat astăzi pe site-ul Departamentului Trezoreriei.

Departamentul Trezoreriei a emis, de asemenea, patru licențe generale legate de Rusia, se arată pe site-ul web.

Recomandări

A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
OLANDA SPUNE ADIO EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE

Aceasta urmează sutelor de sancțiuni impuse guvernului rus, companiilor rusești și persoanelor fizice rusești de la începutul invaziei din Ucraina, în februarie anul trecut.