• Forțele Moscovei au declarat că racheta a lovit satul Nova Mayachka, pe malul ocupat de Rusia al râului Dnipro.
  • Ucraina afirmă că apărarea sa aeriană și grupurile mobile de vânători de drone au doborât 30 din cele 31 de drone rusești.
  • „Doi civili au fost uciși. Alți doi (civili) au fost răniți”, a declarat oficialul rus instalat Vladimir Saldo.

UPDATE 3.00-Sadiq Khan respinge apelul de a trimite mașinile Ulez dezmembrate în Ucraina

Sadiq Khan a respins apelul de a trimite în Ucraina mașinile care vor fi dezmembrate în cadrul controversatului său program Ulez, potrivit unor rapoarte.

Primarul Kievului a cerut ca vehiculele să fie transportate în țara sa devastată de război, unde a spus că acestea ar putea fi folosite pentru o „varietate de roluri de salvare a vieții și de transport”.

Dar Khan a declarat că propunerea nu ar îndeplini un „prag legal” care necesită ca londonezii să beneficieze de ea, potrivit Daily Telegraph.

Recomandări

DNA ANCHETEAZĂ FOȘTII SEFI SRI
MACRON AJUNGE ÎN NOUA CALEDONIE
PALESTINA, STAT INDEPENDENT
PREȘEDINTELE KENYEI, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN SUA
HALEY VOTES FOR TRUMP
COD PORTOCALIU DE PLOI ÎN MAREA BRITANIE

ȘTIREA INIȚIALĂ

Forțele Moscovei au declarat că racheta a lovit satul Nova Mayachka, pe malul ocupat de Rusia al râului Dnipro, la aproximativ 70 de kilometri est de orașul Kherson, aflat sub controlul ucrainean.

„Doi civili au fost uciși. Alți doi (civili) au fost răniți”, a declarat oficialul rus instalat Vladimir Saldo, scrie The Guardian.

Saldo a declarat că cel puțin 15 ținte aeriene au fost doborâte, în timp ce Ucraina afirmă că apărarea sa aeriană și grupurile mobile de vânători de drone au doborât 30 din cele 31 de drone rusești deasupra a 11 regiuni din țară până sâmbătă, până în prezent.