• Serghei Şoigu i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o ,,escaladare necontrolată”.
  • Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict.
  • Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o „escaladare necontrolată” .

Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, publicată de partea rusă, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict, fără a oferi dovezi care să susţină sugestia că Ucraina ar putea folosi o astfel de armă, notează Reuters.

Ei au discutat despre situaţia din Ucraina, care se deteriorează rapid” , a declarat Ministerul Apărării într-o lectură a convorbirii. „Aceasta tinde spre o nouă escaladare necontrolată” .

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

O aşa-numită bombă murdară foloseşte explozibili convenţionali îmbibaţi cu material radioactiv.

Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.