• Moscova anunţă că războiul se va încheia când ameninţarea NATO va dispărea.
  • Războiul Rusiei în Ucraina se va încheia atunci când NATO încetează să folosească teritoriul ucrainean pentru a ameninţa Moscova, a declarat un înalt oficial al ministerului rus de externe, Alexei Polishchuk, agenţiei de presă Tass.
  • Operaţiunea militară specială se va încheia la îndeplinirea sarcinilor sale. Printre acestea se numără protecţia populaţiei paşnice din Donbass, demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei, precum şi eliminarea ameninţărilor la adresa Rusiei venite de pe teritoriul ucrainean din cauza capturării acesteia de către ţările NATO”, a spus Polischuk, adăugând că operaţiunea militară „merge conform planificării” şi că „toate obiectivele sale vor fi atinse”.

Moscova anunţă că războiul se va încheia când ameninţarea NATO va dispărea.

Războiul Rusiei în Ucraina se va încheia atunci când NATO încetează să folosească teritoriul ucrainean pentru a ameninţa Moscova, a declarat un înalt oficial al ministerului rus de externe, Alexei Polishchuk, agenţiei de presă Tass.

Operaţiunea militară specială se va încheia la îndeplinirea sarcinilor sale. Printre acestea se numără protecţia populaţiei paşnice din Donbass, demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei, precum şi eliminarea ameninţărilor la adresa Rusiei venite de pe teritoriul ucrainean din cauza capturării acesteia de către ţările NATO”, a spus Polischuk, adăugând că operaţiunea militară „merge conform planificării” şi că „toate obiectivele sale vor fi atinse”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Moscova a transmis deja avertismente Suediei și Finlandei legate de NATO

Administraţia Vladimir Putin a transmis avertismente Suediei şi Finlandei referitoare la efectele eventualei integrări în Alianţa Nord-Atlantică, afirmă Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova.

Noi am emis toate avertismentele, atât public, cât şi prin canale bilaterale. Suedia şi Finlanda cunosc aceste lucruri, nu vor trebui să fie surprinse de nimic, au fost informate despre tot, la ce vor conduce aceste decizii”, a declarat Maria Zaharova la postul Russia-24, citat de BBC News.

Parlamentul Finlandei va iniţia miercuri o dezbatere pe tema oportunităţii aderării la NATO, în contextul intensificării poziţiilor politice în acest sens la Helsinki după invazia militară rusă în Ucraina. 

În pofida avertismentelor Rusiei că va instala capabilităţi nucleare în regiunea Mării Baltice dacă Finlanda sau Suedia aderă la NATO, Guvernul de la Helsinki a semnalat că va lua rapid o decizie pe această temă.