• Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după sosirea sa la Summitul G20 de la Bali, au anunţat luni autorităţile indoneziene.
  • Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a negat știrea
  • Associated Press, citând oficiali indonezieni, a afirmat că Lavrov a fost dus la spital după ce a ajuns pe insula Bali pentru un summit al Grupului celor 20.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după sosirea sa la Summitul G20 de la Bali, au anunţat luni autorităţile indoneziene.

UPDATE:

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a negat luni un raport al Associated Press potrivit căruia ar fi fost dus la spital cu o afecţiune cardiacă, certându-i pe jurnaliştii occidentali pentru ceea ce el a catalogat drept o relatare falsă.

Associated Press, citând oficiali indonezieni, a afirmat că Lavrov a fost dus la spital după ce a ajuns pe insula Bali pentru un summit al Grupului celor 20, potrivit Reuters.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

„Aceasta, desigur, este culmea falsului” , a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zakharova.

,,Acesta este un fel de joc care nu este nou în politică„, a spus Lavrov, în vârstă de 72 de ani, cu un zâmbet ironic. „Jurnaliştii occidentali trebuie să fie mai sinceri – trebuie să scrie adevărul” .

Guvernatorul din Bali a declarat că Lavrov se află într-o stare de sănătate bună şi că a fost la spital pentru un control.