• Uitați de celebrul motan Stepan din Harkov, care a strâns peste 10.000 de dolari pentru victimele războiului din Ucraina.
  • Pisica Keith Bandera din Prykarpattia este noua senzație a internetului după ce fotografii cu pisica „naționalistă” din Ucraina au devenit virale.
  • Potrivit presei din Ucraina, oamenii au apreciat imaginile cu motanul botezat dupa Stepan Bandera: cu beretă de soldat și chiar cu lansatoare de rachete anti-tanc de tip Javelin.

Uitați de celebrul motan Stepan din Harkov, care a strâns peste 10.000 de dolari pentru victimele războiului din Ucraina, pisica Bandera face senzație pe internet în Ucraina, pozând în ipostaze de soldat. Cu echipamentul din dotare, adaptat pentru nevoile pisicilor, desigur.

Pisica Bandera din Prykarpattia, crescută cu lapte de casă și smântână, este curajoasă și corectă, 13 ani de înțelepciune, 6,5 kg de bunăstare”, așa sunt descrise pe Instagram cele mai bune trăsături ale sale, conform presei din Ucraina.

Foto – Twitter / Kit_bandera

Pisica are propria sa cască cu o stemă a Ucrainei și un steag. De departe, cele mai populare sunt fotografiile cu controversatul lider naționalist Bandera în stil „militia”.  De remarcat că de Paște, motanul naționalist a pregătit și noi fotografii pentru cititori,  cu ouă de Paște patriotice.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Motanul Stepan din Harkov, o altă vedetă a lumii pisicești, a ajuns în Franța după ce casa i-a fost distrusă de bombardamente la început de război.

„A trebuit să mergem la subsolul din apropiere pentru a încărca telefonul. Apoi am reușit să părăsim orașul. Voluntarii din Harkiv ne-au ajutat ducându-ne la gară. Ne-am urcat în trenul Harkov- Lviv (în 20 de ore, am ajuns la Lviv). Apoi am urmat până la granița cu Polonia. La graniță, am stat la rând. Era multă lume (4-5 mii). După 9 ore, am trecut granița. Când am ajuns în Polonia, ni s-a oferit ajutor de la World Influencers and Bloggers Association din Monaco. Ne-au ajutat să ajungem în Franța pentru a aștepta chiar ziua în care ne vom putea întoarce acasă. Suntem bine acum. Ne îngrijorăm foarte mult pentru rudele noastre din Ucraina și vom face tot ce putem pentru a ne ajuta țara”, a explicat stăpânul și prietenul lui Stepan. Între timp, motanul cu 1 milion de urmăritori pe rețelele sociale a strâns 10.000 de euro pe care i-a donat organizațiilor caritabile.