O nouă rundă de negocieri online va avea loc luni între delegațiile ucraineană și rusă

O nouă rundă de negocieri va avea loc, luni, între delegațiile Rusiei și ale Ucrainei. Negocierile vor fi reluate, prin videoconferință, luni, potrivit unui anunț al unuia dintre reprezentanții delegației ucrainene, Mihail Podoliak.

Consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a confirmat că luni va avea loc următoarea rundă de negocieri între Rusia și Ucraina.

Mâine dimineață, următoarea rundă. Înainte de asta, a fost o muncă extrem de intensă în subgrupurile de lucru”, a transmis duminică Podoliak.

A patra rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina, privind un acord care să aducă finalul războiului, a continuat, în cursul zilei de marți, prin videoconferință, după ce luni, o astfel de întâlnire online a acelorași delegații a fost întreruptă din pricina unor probleme tehnice.

Pe 7 martie, cele două delegații s-au întâlnit pentru a treia oară la Belarus. De asemenea, pe 3 martie, delegațiile Rusiei și ale Ucrainei au organizat a doua rundă de negocieri. Prima lor întâlnire a avut loc tot în Belarus, în regiunea Gomel, pe 28 februarie.

Exit mobile version