• În urma dezastrului, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Sub dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje care s-a prăbușit în martie la Izyum au fost găsite cadavrele a 44 de civili uciși.
  • Rușii susțin că are o rază de acțiune între 2.000 și 3.000 de kilometri, în funcție de aparatul de pe care este lansată.
  • A fost proiectată să lovească navele de război ale NATO, și să distrugă apărarea anti-rachetă și vasele lansatoare de rachete ale Alianței, precum și ținte la sol din vecinătatea frontierelor ruse.

Incendiile cauzate de loviturile cu rachete în orașul Odessa, din sudul Ucrainei, au fost, într-un final stinse. Noaptea trecută, orașul a fost câmp de luptă. Armatele rusești au lansat un atac puternic cu rachete de croazieră Kinjal, în urma căruia două hoteluri, un centru comercial și un depozit au fost distruse.

În urma dezastrului, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Sub dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje care s-a prăbușit în martie la Izyum au fost găsite cadavrele a 44 de civili uciși.

Kinjal este o rachetă rusească aer-sol capabilă să transporte încărcătură nucleară cu viteze hipersonice. Rușii susțin că are o rază de acțiune între 2.000 și 3.000 de kilometri, în funcție de aparatul de pe care este lansată.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

A fost proiectată să lovească navele de război ale NATO, și să distrugă apărarea anti-rachetă și vasele lansatoare de rachete ale Alianței, precum și ținte la sol din vecinătatea frontierelor ruse.