• Herson a rămas fără energie electrică, au informat duminică funcţionari proruşi.
  • Nu este lumină electrică în tot oraşul. Aşteptăm informaţii (în legătură cu cele întâmplate)” , a declarat un purtător de cuvânt al companiei de energie electrică HersonOblEnergo.
  • Funcţionarul prorus a adăugat că evacuarea civililor din Herson continuă.

Oraşul ucrainean sub ocupaţie rusă Herson, ai cărui locuitori sunt evacuaţi la ordinul autorităţilor locale către zone mai sigure, a rămas fără energie electrică, au informat duminică funcţionari proruşi, scrie DW.

Nu este lumină electrică în tot oraşul. Aşteptăm informaţii (în legătură cu cele întâmplate)” , a declarat un purtător de cuvânt al companiei de energie electrică HersonOblEnergo.

Duminică, autorităţile instalate de Rusia în regiunea Herson, anexată ilegal de Moscova în septembrie, au dat asigurări că Kievul concentrează o mare cantitate de tancuri şi blindate în apropierea acestei zone ucrainene, ceea ce ar dovedi, potrivit lor, că Ucraina se pregăteşte pentru o iminentă ofensivă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Concentrează tot mai multe echipamente. Sosesc multe blindate şi tancuri” , a declarat viceguvernatorul prorus Kirill Stremousov, pe contul său de Telegram.

https://t.me/s/Stremousov_Kirill

Funcţionarul prorus a adăugat că evacuarea civililor din Herson continuă.