• Tablouri, ceasuri de lux, haine de blană și pălării, chiar și un vagon de tren istoric au fost confiscate de poliție în cadrul unui raid efectuat în urma unei anchete penale asupra soției oligarhului.
  • Bunurile vor fi scoase la licitație, iar câștigurile vor fi destinate susținerii forțelor armate ucrainene.
  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a propus ca Rusia să obțină libertatea lui Medvedchuk prin schimbul de ucraineni care sunt acum ținuți prizonieri de către ruși.

Poliția ucraineană a confiscat numeroase obiecte de lux de pe o proprietate din afara Kievului, care a aparținut politicianului și oligarhului pro-rus arestat Viktor Medvedchuk.

Tablouri, ceasuri de lux, haine de blană și pălării, chiar și un vagon de tren istoric au fost confiscate de poliție în cadrul unui raid efectuat în urma unei anchete penale asupra soției oligarhului.

Bunurile vor fi scoase la licitație, iar câștigurile vor fi destinate susținerii forțelor armate ucrainene.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a propus ca Rusia să obțină libertatea lui Medvedchuk prin schimbul de ucraineni care sunt acum ținuți prizonieri de către ruși.

Oligarhul în vârstă de 67 de ani a evadat din arestul la domiciliu cu câteva zile înainte de izbucnirea ostilităților la 24 februarie în Ucraina. El riscă 15 ani de închisoare sau sentință pe viață. Asta, pentru trădare și complicitate la o organizație teroristă.