• Volodimir Zelenski, un fost actor, a participat la un summit cu Vladimir Putin, care este la putere de 20 de ani. Întâlnirile nu au dus la rezultate mari, cei doi lideri îşi reafirmau poziţiile.
  • La finalul conferinţei de presă, Merkel şi Macron vorbeau cu Vladimir Putin, Zelenski părea lăsat în urmă, izolat. Putin pleca, în acele momente, salutându-i pe Merkel şi Macron, dar fără a da mâna cu Zelenski.
  • Ultimul apel telefonic de la Zelenski către Putin ar fi avut loc pe 23 februarie 2022. Dar, rusul n-a răspus. În zorii zilei de 24 februarie, trupele ruse invadează Ucraina.

Pe data de 3 decembrie 2019, Zelenski, care era ales președinte doar de câteva luni, îi transmitea lui Vladimir Putin un mesaj neobişnuit prin intermediul reţelelor de socializare şi pe bandă de alergare: „fără dialog este ca pe bandă de alergare, alergăm înainte, dar nu ne mişcăm” spune preşedintele Zelenski.

Întâlnirea a fost programată pentru 9 decembrie, la Paris. Au fost împreună Rusia, Ucraina, Franţa, Germania (reprezentate de liderii Putin, Zelenski, Macron şi Merkel) în jurul mesei, pentru a încerca să pună capăt conflictului din Donbas.

Volodimir Zelenski, un fost actor, a participat la un summit cu Vladimir Putin, care este la putere de 20 de ani. Întâlnirile nu au dus la rezultate mari, cei doi lideri îşi reafirmau poziţiile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

La finalul conferinţei de presă, Merkel şi Macron vorbeau cu Vladimir Putin, Zelenski părea lăsat în urmă, izolat. Putin pleca, în acele momente, salutându-i pe Merkel şi Macron, dar fără a da mâna cu Zelenski.

Ultimul apel telefonic de la Zelenski către Putin ar fi avut loc pe 23 februarie 2022. Dar, rusul n-a răspus. În zorii zilei de 24 februarie, trupele ruse invadează Ucraina.