• Primăria Capitalei a anunțat, marți, că va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaților din Ucraina.
  • Romexpo va pune la dispoziție cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adițional.

Primăria Capitalei a anunțat că la Romexpo va fi amenajat un centru pentru refugiați, care va dispune de 2.000 de paturi.

Primăria Capitalei a anunțat, marți, că va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaților din Ucraina.

Propunerea a fost aprobată în ședința CGMB de marți.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Conform primăriei, Romexpo va pune la dispoziție cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adițional.

Spațiul, care are 15.000 de metri pătrați, este dotat cu 200 de mese și 1.500 de scaune, plus 2.000 de paturi de campanie, care aparțin Primăriei Capitalei.

Cheltuielile ocazionate de utilități, pază, curățenie, amenajarea și dotările necesare realizării proiectului vor fi suportate din bugetul local al Municipiului București sau din alte surse de finanțare.