Primăria Capitalei va amenaja la Romexpo un centru pentru refugiați. Acesta va avea 2.000 de paturi

A dog is held on a leash as he sits on the platform with a group of people who have fled Ukraine waiting to board a train heading for Warsaw at the station in Przemysl, Poland, Monday, March 7, 2022. Russia's invasion of Ukraine has set off the largest mass migration in Europe in decades, with more than 1.5 million people having crossed from Ukraine into neighboring countries. (AP Photo/Czarek Sokolowski)

Primăria Capitalei a anunțat că la Romexpo va fi amenajat un centru pentru refugiați, care va dispune de 2.000 de paturi.

Primăria Capitalei a anunțat, marți, că va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaților din Ucraina.

Propunerea a fost aprobată în ședința CGMB de marți.

Conform primăriei, Romexpo va pune la dispoziție cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adițional.

Spațiul, care are 15.000 de metri pătrați, este dotat cu 200 de mese și 1.500 de scaune, plus 2.000 de paturi de campanie, care aparțin Primăriei Capitalei.

Cheltuielile ocazionate de utilități, pază, curățenie, amenajarea și dotările necesare realizării proiectului vor fi suportate din bugetul local al Municipiului București sau din alte surse de finanțare.

Exit mobile version