• Trupa britanică Queen, alături de cântărețul Paul Rodgers, a organizat o strângere de fonduri în sprijinul Ucrainei.
  • Pe canalul lor de Youtube, muzicienii au postat o înregistrare a unui concert care a avut loc la Harkov în 2008. La concert, s-au adunat aproximativ 300.000 de spectatori.
  • În septembrie 2008, Queen și Paul Rodgers au răspuns apelului Fundației ucrainene Elena Pinchuk AntiAids de a se adresa tinerilor din țară cu mesajul „Nu lăsa SIDA să-ți distrugă viața„.

Grupul Queen a lansat o strângere de fonduri care va merge pentru a sprijini poporul din Ucraina.

Pe canalul lor de Youtube, muzicienii au postat o înregistrare a unui concert care a avut loc la Harkov în 2008. La concert, s-au adunat aproximativ 300.000 de spectatori – cel mai mare public din cei 40 de ani de existență a trupei.

În sprijinul eforturilor de a atenua greutățile cauzate de noul dezastru cu care se confruntă Ucraina, Queen își amintește de acest concert istoric printr-o proiecție specială menită să strângă donații ca parte a efortului internațional de ajutor umanitar.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Canalul de Youtube al Queen are peste 15,5 milioane de abonați.

În septembrie 2008, Queen și Paul Rodgers au răspuns apelului Fundației ucrainene Elena Pinchuk AntiAids de a se adresa tinerilor din țară cu mesajul „Nu lăsa SIDA să-ți distrugă viața„. Aceștia au susținut un concert gratuit de sensibilizare la SIDA. „Life Must Go On” a avut loc în istorica Piață a Libertății din Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, în fața unui public de peste 350.000 de persoane și a unei audiențe televizate de peste zece milioane de telespectatori.