• Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie.
  • Ucraina susține că au fost loviți trei senzori de radiații.
  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie. Statul Major General Ucrainean declară că cel puțin trei senzori de radiație au fost loviți, iar un muncitor rănit.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

În timpul unei convorbiri telefonice cu președintele Consiliului European, Charles Michel, Zelenski a cerut să fie impuse sancțiuni industriei nucleare rusești și combustibilului nuclear.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Vine cu ultimele detalii Florin Jipa, editor la Monitorul Apărării și securității.

1) Centrala nucleară de la Zaporojie este cea mai mare din Europa. Putem să avem un nou Cernobîl?

2)Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie. La ce se referă?