• Avem pierderi semnificative de trupe. Este o tragedie uriașă pentru noi”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Rusiei, Dmitri Peskov, pentru Sky News, pe fondul unei respingeri constante din partea Ucrainei.
  • Deși Moscova s-a abținut să ofere un număr exact, autoritățile ucrainene au afirmat că cel puțin 18.900 de soldați ruși au fost uciși în luptă până joi, de la începutul invaziei din 24 februarie.
  • Vadym Boichenko, primarul orașului portuar Mariupol din sudul țării, a declarat miercuri că peste 5.000 de civili, inclusiv 210 copii, au fost uciși acolo.


Rusia a recunoscut că a suferit o „pierdere semnificativă” de trupe și că atacul său asupra Ucrainei nu a progresat atât de rapid pe cât își dorea Kremlinul, conform The Independent.

Avem pierderi semnificative de trupe. Este o tragedie uriașă pentru noi”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Rusiei, Dmitri Peskov, pentru Sky News, pe fondul unei respingeri constante din partea Ucrainei.

Deși Moscova s-a abținut să ofere un număr exact, autoritățile ucrainene au afirmat că cel puțin 18.900 de soldați ruși au fost uciși în luptă până joi, de la începutul invaziei din 24 februarie.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Agresiunea neprovocată a Moscovei a determinat peste patru milioane de persoane să părăsească țara și a dus la uciderea sau rănirea a mii de persoane.

Vadym Boichenko, primarul orașului portuar Mariupol din sudul țării, a declarat miercuri că peste 5.000 de civili, inclusiv 210 copii, au fost uciși acolo.