• Două blocuri au fost lovite de atacuri cu rachete ruse la Kiev, a anunţat primarul capitalei ucrainene Vitali Kliciko.
  • Primarul Vitali Kliciko a scris pe Telegram că echipe de salvare se află în centrul Kievului şi că mai multe rachete ruse au fost de asemenea doborâte de armata ucraineană.
  • Potrivit mass-media din Ucraina, începând cu orele locale 14:45 sirenele antiaeriene s-au făcut auzite pe întreg teritoriul ucrainean.

Două blocuri au fost lovite de atacuri cu rachete ruse marţi la Kiev, a anunţat primarul capitalei ucrainene Vitali Kliciko, după ce sirenele antiaeriene au răsunat în toate regiunile Ucrainei, potrivit Sky News.

Primarul Vitali Kliciko a scris pe Telegram că echipe de salvare se află în centrul Kievului şi că mai multe rachete ruse au fost de asemenea doborâte de armata ucraineană.

Atac asupra capitalei: potrivit unor informaţii preliminare, două clădiri rezidenţiale au fost lovite în districtul Pecersk. Mai multe rachete au fost doborâte de apărarea antirachetă deasupra Kievului” , a anunţat Kliciko.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Potrivit mass-media din Ucraina, începând cu orele locale 14:45 sirenele antiaeriene s-au făcut auzite pe întreg teritoriul ucrainean.

Înainte de aceasta, şefii administraţiilor regionale din Krîvîi Rih, Oleksandr Vilkul, şi Nicolaev, Vitali Kim, au raportat lansări masive de rachete dinspre teritoriul rus.