• Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat secretarul de stat adjunct al SUA.
  • „Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.
  • Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat marți secretarul de stat adjunct al SUA, potrivit Reuters.

„Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.

Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Experții și comentatorii consideră că războiul ucrainean este puțin probabil să se încheie cu o victorie pe câmpul de luptă, ci mai degrabă în jurul mesei de negocieri.

Acest lucru se întâmplă în ciuda succeselor recente ale Ucrainei, care a recuperat mai multe regiuni.