• Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat secretarul de stat adjunct al SUA.
  • „Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.
  • Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat marți secretarul de stat adjunct al SUA, potrivit Reuters.

„Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.

Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Experții și comentatorii consideră că războiul ucrainean este puțin probabil să se încheie cu o victorie pe câmpul de luptă, ci mai degrabă în jurul mesei de negocieri.

Acest lucru se întâmplă în ciuda succeselor recente ale Ucrainei, care a recuperat mai multe regiuni.