• Reprezentantul guvernului ucrainean în parlament spune că guvernatorii au fost demiși din funcție la inițiativa președintelui Zelenski.
  • Într-o postare pe Telegram, Taras Melnychuk, reprezentantul guvernului în parlament, a declarat că guvernatorii regiunilor Luhansk, Odesa și Khmelnytskyi au fost demiși.
  • Guvernul a aprobat decizia lui Zelenski.

Un reprezentant al guvernului ucrainean în parlamentul țării a anunțat miercuri că guvernatorii a trei regiuni au fost demiși din funcție.

Într-o postare pe Telegram, Taras Melnychuk, reprezentantul cabinetului în Verkhovna Rada, a declarat că guvernatorii regiunilor Luhansk, Odesa și Khmelnytskyi au fost demiși.

Guvernatorii au fost demiși la inițiativa președintelui Volodimir Zelenski.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Potrivit lui Melnychuk, guvernul a aprobat decizia lui Zelenski.

Preşedintele Volodimir Zelenski a insistat, marţi, pentru intensificarea rezistenţei militare pe frontul din estul ţării.

,,În est sunt lupte foarte dure. Trebuie să distrugem forţa militară a inamicului şi vom reuşi. Bilohorivka şi Mariinka, Avdiivka şi Bahmut, Vuhledar şi Kamyanka – viitorul nostru este decis aici şi în toate celelalte locuri” , a afirmat Volodimir Zelenski, citat de publicaţia The Hill.