Tu știi cât costă apartamentul lui Zelenski din Crimeea? Rușii nu reușesc să vândă proprietatea

  • Oficialii ruși au naționalizat 500 de proprietăți din Crimeea. Ei vor scoate la licitație aproximativ 100 dintre aceste proprietăți, printre care și apartamentul lui Zelenski.
  • Casa lui Zelenski costă 800.000 de dolari. Contractele de vânzare se ridică la peste 8.5 milioane de dolari.
  • Rușii vor folosi veniturile pentru a-și finanța războiul din Ucraina.

Oficialii ruși au naționalizat 500 de proprietăți din Crimeea. Ei vor scoate la licitație aproximativ 100 dintre aceste proprietăți, printre care și apartamentul președintelui Volodimir Zelenski. scrie Insider.  Apartamentul penthouse, situat într-o stațiune de la Marea Neagră, se crede că valorează aproximativ 800.000 de dolari.

Rușii vor folosi veniturile pentru a-și finanța războiul din Ucraina. Autorităţile au vândut deja o parte dintre proprietăţi, în valoare totală de 8,51 milioane de dolari, a declarat Vladimir Konstantinov, preşedintele parlamentului din Crimeea.

Contractele de vânzare se ridică la peste 815 milioane de ruble (8,51 milioane de dolari), a spus Konstantinov printr-un mesaj pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Crimeea, recunoscută la nivel internaţional ca parte a Ucrainei, este controlată de Moscova din 2014. Rusia a anexat peninsula de la Marea Neagră, cu opt ani înainte de invazia la scară largă a Ucrainei, din februarie 2022.

Citește și: