• Administraţia de la Kiev a negat că ar fi atacat localităţi de pe teritoriul Rusiei situate în apropierea frontierei cu Ucraina.
  • Anterior, oficiali ruşi citaţi de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul Le Figaro au afirmat că două localităţi din regiunile ruse Breansk şi Belgorod, situate în apropierea frontierei cu Ucraina, au fost atacate de armata ucraineană. 

Administraţia de la Kiev a negat, joi seară, că ar fi atacat localităţi de pe teritoriul Rusiei situate în apropierea frontierei cu Ucraina, informează cotidianul Le Parisien.

Serviciile speciale inamice au început aplicarea unui plan de comitere a unor atacuri teroriste pentru a genera o isterie antiucraineană în Rusia”, susţine Consiliul Naţional pentru Securitate şi Apărare de la Kiev.

Anterior, oficiali ruşi citaţi de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul Le Figaro au afirmat că două localităţi din regiunile ruse Breansk şi Belgorod, situate în apropierea frontierei cu Ucraina, au fost atacate de armata ucraineană. Alţi oficiali ruşi au semnalat atacuri asupra unui post de frontieră.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.