• Ucraina nu va deschide vineri coridoarele umanitare pentru civili, din cauza „pericolului de pe trasee”, anunţă Sky News.
  • Coridoarele de evacuare anterioare, care au avut diferite niveluri de succes, au permis oamenilor să iasă din zonele periculoase şi au adus ajutoare umanitare.
  • Săptămâna trecută, datele publicate de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie au arătat că aproximativ şapte milioane de persoane sunt acum strămutate intern în Ucraina din cauza războiului.

Ucraina nu va deschide vineri coridoarele umanitare pentru civili, din cauza „pericolului de pe trasee”, anunţă Sky News.

Într-o postare pe reţelele de socializare, vicepremierul Iryna Vereshchuk, a scris: „Din cauza pericolului de pe rute, astăzi, 22 aprilie, nu vor fi deschise coridoare umanitare. Pentru toţi cei care aşteaptă să fie evacuaţi: aveţi răbdare, vă rugăm să rezistaţi!”.

Coridoarele de evacuare anterioare, care au avut diferite niveluri de succes, au permis oamenilor să iasă din zonele periculoase şi au adus ajutoare umanitare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Săptămâna trecută, datele publicate de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie au arătat că aproximativ şapte milioane de persoane sunt acum strămutate intern în Ucraina din cauza războiului.

Alte milioane de persoane au fugit în ţările vecine.