• Frank Wilde este un stilist din Germania care a ales să atragă atenția oamenilor asupra războiului din Ucraina într-un mod inedit.
  • Stilistul se îmbracă zilnic într-un outfit colorat, alegând culorile steagului Ucrainei, apoi și își face selfie-uri în lift.
  • Frank Wild: „În fiecare zi a acestui război brutal, postez o fotografie pe pagina mea în sprijinul Ucrainei și pentru a atrage atenția asupra războiului” a scris stilistul în social media.

Este cool și empatic și a ales să lupte împotriva războiului cu stil. Frank Wilde este un stilist din Germania care a ales să atragă atenția oamenilor asupra războiului din Ucraina într-un mod inedit.

Pentru ca oamenii să nu uite tragedia prin care trec milioane de ucraineni, stilistul se îmbracă zilnic într-un outfit colorat, alegând culorile steagului Ucrainei, apoi și își face selfie-uri în lift.

Stilistul speră ca prin mesajele sale din social media Putin să fie oprit, iar Ucraina să fie ajutată de cât mai mulți oameni.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Frank Wild: „În fiecare zi a acestui război brutal, postez o fotografie pe pagina mea în sprijinul Ucrainei și pentru a atrage atenția asupra războiului” a scris stilistul în social media.