• Soldatul rus a devenit viral pe rețelele de socializare, la începutul războiului.
  • Pe uniforma lui scria: „Ei vor muri, iar noi vom merge în Rai”.
  • Capturat de ucraineni, soldatul se dezice de atacuri și de Putin.

Soldatul rus care zâmbea la cameră, în timp ce camarazii lui lansau rachete spre Ucraina, între timp, a ajuns pe mâna ucrainenilor. Se dezice de misiunea specială a lui Putin, dar și de însuși liderul de la Kremlin.

Soldatul rus a devenit viral pe rețelele de socializare, la începutul războiului. Pe uniforma lui scria: „Ei vor muri, iar noi vom merge în Rai”. Capturat de ucraineni, soldatul se dezice de atacuri și de Putin.

Borins Nemțov ar fi prevăzut acest război cu ceva timp în urmă

Realitatea zilei de azi din Ucraina a fost prevăzută de Boris Nemțov, liderul rus al opoziției, care, încă din 2015, a vorbit într-un interviu despre Putin care este enervat de ucrainieni.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Boris Nemțov a spus în 2015 că potențialul militar al Rusiei este foarte slab. Opozantul rus și-a găsit sfârșitul pe un pod, lângă Kremlin, fiind asasinat.

Acum ce ține de Ucraina, concret, el se răzbună pe voi pentru revoluția anti-criminală, pentru că l-ați alungat pe hoț de pe scaunul prezidențial și el nu poate să permită să se întâmple asta și cu el. În al doilea rând nu vă poate ierta. El știe că poate lupta cu Ucraina, dar nu este așa de ușor cum credea, dar să lupte cu toată lumea nu se poate. Eu am epxlicat, economia Rusiei este de 16 ori mai slabă decât a Occidentului și de și de 4-5 ori mai slabă decât cea Chineză. Boris a spus atunci că Rusia este mare, dar potențialul militar este foarte slab. Chiar dacă Putin face declarații de speriat, în esență, el nu este chiar atât de puternic, consideră opozantul rus.”

Boris Nemțov a fost asasinat în 27 februarie 2015, pe un pod, în apropierea Kremlinului. Încă din 1990 Boris era cunoscut ca un tânăr politician rus rebel, fără trecut comunist. În 1991 a devenit cel mai tânăr guvernator al noii Rusii. Zi de zi, pe podul unde a fost asasinat Boris au fost depuse flori, dar autoritățile moscovite le-au înlăturat de fiecare dată.