• Putin a stârnit reacții controversate după ce a spus că NATO și Ucraina au jucat murdar.
  • Ucrainenii critică discursul lui Vladimir Putin, nici măcar nu vor să-l asculte.
  • Putin spune că ucrainenii sunt ostaticii occidentului: oamenii râd pe seama lui.

Ucrainenii au criticat marți discursul lui Vladimir Putin privind starea națiunii, în care și-a descris țara
drept victimă a procesului occidental și a afirmat că Ucraina a făcut un joc murdar. Ei spun că nu sunt impresionați de discursul lui Putin.

Este un animal. Nu vreau să-l ascult, nici măcar nu-l ascult. Ceea ce a spus nu înseamnă nimic. Trebuie să ne facem treaba, să o aducem la concluzia logică, să eliberăm țara până la granițele anului 1991.” , spune Viktor Zabiyaka, un locuitor din Kiev.

Putin a stârnit reacții controversate după ce a afimat marți că NATO şi Ucraina au jucat un joc murdar. Ucrainenii se amuză pe seama discursului.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În discursul său, Putin a anunțat suspendarea participării Moscovei la tratatul de dezarmare nucleară încheiat cu Statele Unite.

Halyna Heorhiiva, rezidentă în Kiev: „Este doar o discuție goală. Este un nonsens și în același timp ne-am săturat să-l ascultăm. Dar trebuie să o asculți pentru a înțelege acest abis, această lipsă de sens. Nu știu cum să-i mai spun. Trebuie să ne terminăm treaba, să eliberăm Ucraina. ”

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022, în speranța că va cuceri rapid Kievul. Dar rezistența forțelor ucrainene, susținută de Occident, a dejucat planul inițial al Moscovei.