• Putin a stârnit reacții controversate după ce a spus că NATO și Ucraina au jucat murdar.
  • Ucrainenii critică discursul lui Vladimir Putin, nici măcar nu vor să-l asculte.
  • Putin spune că ucrainenii sunt ostaticii occidentului: oamenii râd pe seama lui.

Ucrainenii au criticat marți discursul lui Vladimir Putin privind starea națiunii, în care și-a descris țara
drept victimă a procesului occidental și a afirmat că Ucraina a făcut un joc murdar. Ei spun că nu sunt impresionați de discursul lui Putin.

Este un animal. Nu vreau să-l ascult, nici măcar nu-l ascult. Ceea ce a spus nu înseamnă nimic. Trebuie să ne facem treaba, să o aducem la concluzia logică, să eliberăm țara până la granițele anului 1991.” , spune Viktor Zabiyaka, un locuitor din Kiev.

Putin a stârnit reacții controversate după ce a afimat marți că NATO şi Ucraina au jucat un joc murdar. Ucrainenii se amuză pe seama discursului.

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
GEN Z NE PLEACĂ DIN ȚARĂ
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI

În discursul său, Putin a anunțat suspendarea participării Moscovei la tratatul de dezarmare nucleară încheiat cu Statele Unite.

Halyna Heorhiiva, rezidentă în Kiev: „Este doar o discuție goală. Este un nonsens și în același timp ne-am săturat să-l ascultăm. Dar trebuie să o asculți pentru a înțelege acest abis, această lipsă de sens. Nu știu cum să-i mai spun. Trebuie să ne terminăm treaba, să eliberăm Ucraina. ”

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022, în speranța că va cuceri rapid Kievul. Dar rezistența forțelor ucrainene, susținută de Occident, a dejucat planul inițial al Moscovei.