VIDEO. Vladimir Putin a inspectat personal Podul Kerci. Este prima vizită în Crimeea, de la începutul invaziei în Ucraina

FOTO - Captură de ecran
  • Vladimir Putin a inspectat azi personal podul din Crimeea unde a avut loc un atac terorist în toamnă.
  • Şeful statului a sosit la faţa locului şi a condus maşina peste pod în timp ce asculta un raport al vicepremierului rus Marat Khusnullin.
  • O înregistrare video arată că președintele rus a vizitat Podul Kerci la volanul unui autoturism Mercedes Benz.

Vladimir Putin a inspectat azi personal podul din Crimeea unde a avut loc un atac terorist în toamnă, potrivit BARRON’S care citează agențiile rusești de presă. Şeful statului a sosit la faţa locului şi a condus maşina peste pod în timp ce asculta un raport al vicepremierului rus Marat Khusnullin.

O înregistrare video distribuită de Kremlin Pool, o pagină oficială folosită de jurnaliștii acreditați pe lângă Kremlin, arată că președintele rus a vizitat Podul Crimeii, cunoscut și sub denumirea de podul Kerci, la volanul unui autoturism Mercedes Benz.

Potrivit TASS, Putin a fost însoțit de vicepremierul Marat Khusnullin, care i-a prezentat un raport privind lucrările de reparații. Khusnullin este viceprim-ministrul rus responsabil cu lucrările publice și dezvoltarea regională.