• Zelenski le-a cerut participanţilor la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie să răspândească adevărul despre invazia rusă și să facă presiuni asupra politicienilor pentru a ajuta la restabilirea păcii.
  • De asemenea, președintele ucrainean a adăugat: „Și noi, în Ucraina, am dori să trăim viața așa cum o făceam înainte și să ne bucurăm de libertate și de această vară minunată”.
  • Zelenski a avut o serie de apariții prin videoconferință în întreaga lume.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a făcut apariția la festivalul de muzică Glastonbury din Marea Britanie, îndemnând mulțimea să intensifice presiunea asupra politicienilor pentru a încerca să pună capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Potrivit The Guardian el s-a adresat participanților la festival printr-un mesaj video înregistrat în limba engleză. Zelenski a numit Glastonbury cea mai mare concentrație de libertate” din lume.

Salutări, Glastonbury. Festivalul se reia în acest an după o pauză de doi ani în care pandemia a pus în așteptare viețile milioanelor de oameni din întreaga lume, dar nu ne-a înfrânt„, a spus el în aplauze.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Și noi, în Ucraina, am dori să trăim viața așa cum o făceam înainte și să ne bucurăm de libertate și de această vară minunată”, a spus Zelenski, purtând tricoul său verde militar, devenit deja marcă înregistrată, înainte de a adăuga: Rusia ne-a furat pacea„.

El a îndemnat mulțimea să răspândească adevărul despre războiul Rusiei” și să ajute refugiații ucraineni.

Faceți presiuni asupra tuturor politicienilor pe care îi cunoașteți pentru a ajuta la restabilirea păcii în Ucraina. Timpul este neprețuit și fiecare zi se măsoară în vieți omenești„, a adăugat el.

Zelenski a avut o serie de apariții prin videoconferință în întreaga lume, inclusiv un discurs în Parlamentul britanic, Parlamentul European și Congresul SUA.