• Președintele rus Vladimir Putin a semnat luni Decretul cu privire la o serie de măsuri „suplimentare de sprijinire a familiilor personalului militar și a angajaților anumitor agenții guvernamentale federale”.
  • În discursul său de Ziua Victoriei sărbătorită în Rusia, președintele Vladimir Putin a declarat că „moartea fiecăruia dintre soldații și ofițerii noștri este o durere pentru noi toți și o pierdere ireparabilă pentru rude și prieteni”.
  • Federația Rusă sărbătorește pe 9 mai Ziua Victoriei Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat luni Decretul cu privire la o serie de măsuri „suplimentare de sprijinire a familiilor personalului militar și a angajaților anumitor agenții guvernamentale federale”.

Federația Rusă sărbătorește pe 9 mai Ziua Victoriei Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste și, cu acest prilej, la Moscova au fost anunțate defilări atât la sol, cât și aerian.

În discursul său din Piața Roșie din Moscova, Vladimir Putin a declarat că „moartea fiecăruia dintre soldații și ofițerii noștri este o durere pentru noi toți și o pierdere ireparabilă pentru rude și prieteni”, adăugând că a semnat o lege care „va oferi un sprijin special copiilor camarazilor morți și răniți”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

O susținere specială va fi acordată copiilor celor care au murit și soldaților care au fost răniți. Am semnat un decret astăzi”, a declarat Vladimir Putin în discursul său ținut în Piața Roșie din Moscova.

În textul decretului, se arată că, „înalților funcționari ai entităților constitutive ale Federației Ruse li se recomandă să ofere măsuri de sprijinire a copiilor militarilor și angajaților care intră în programe de învățământ superior (programe de licență și de specialitate) în detrimentul alocațiilor bugetare din bugetele entităților constitutive ale Federației Ruse”.