• Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noștri: întoarceți-vă din Polonia, România, Slovacia și din alte țări. Întoarceți-vă, că nu mai există pericole
  • Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a criticat dur, vineri seară, decizia Alianţei Nord-Atlantice de a nu institui o zonă de interdicţie aeriană în Ucraina.
  • Cu toate acestea, Zelenski a mulţumit ţărilor NATO care susţin Ucraina.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis sâmbătă un nou mesaj pentru poporul său, după ce vineri seara a criticat dur Alianța Nord-Atlantică.

Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noștri: întoarceți-vă din Polonia, România, Slovacia și din alte țări. Întoarceți-vă, că nu mai există pericole. […] Cele mai mari instituții financiare internaționale sunt gata să ne susțină cu zeci de miliarde de dolari după război. […] Toți cei care pot, trebuie să-și apere locul unde trăiesc. Dacă toți vor pleca, atunci al cui mai este acest loc?”, a spus președintele Ucrainei.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a criticat dur, vineri seară, decizia Alianţei Nord-Atlantice de a nu institui o zonă de interdicţie aeriană în Ucraina. Cu toate acestea, Zelenski a mulţumit ţărilor NATO care susţin Ucraina.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Am rezistat nouă zile de întuneric, nouă zile de rău. Aceasta este de trei ori mai mult decât se aștepta întunericul și răul. Strategic, totul este clar: ucrainenii sunt uniți de la Uzhgorod la Harkov, de la Kiev la Herson. pentru Gostomel, ei vor răzbuna Herson, Hersonul nostru, Hersonul ucrainean, pe care au încercat să-l umilească astăzi, dar nu a ieșit”, a declarat președintele ucrainean.

„Ocupatorii s-au gândit că ar putea opri televiziunea pentru ucraineni, să ne oprească comunicațiile, să ne ia mâncare, ar putea opri electricitatea. S-au gândit că asta i-ar obliga pe ucraineni să se supună. Dar chiar dacă ne privați de oxigen, vom respiră adânc pentru a spune: departe cu pământul nostru!”, a transmis Volodimir Zelenski în mesajul său.