• Sâmbătă dimineața, președintele Zelenski a vizitat orașul Mykolaiv. De acolo, șeful statului ucrainen s-a deplasat în regiunea Odesa, a anunțat biroul său de presă.
  • De când a început războiul, Volodimir Zelenski nu a părăsit Ucraina, dar a făcut vizite în zonele apropiate de linia frontului.
  • Într-un spital din Mykolaiv, președintele ucrainean a acordat distincții pentru curaj primarului Oleksandr Senkevych și guvernatorului Vitaliy Kim.

Președintele Volodimir Zelenski a efectuat o nouă vizită la trupele de pe frontul ucrainean, lăudând soldații pentru curajul de care dau dovadă și promite că țara va învinge.

Sâmbătă dimineața, președintele Zelenski a vizitat orașul Mykolaiv. De acolo, șeful statului ucrainen s-a deplasat în regiunea Odesa, a anunțat biroul său de presă.

„Bărbații și femeile noastre curajoase. Fiecare dintre ei muncește fără încetare”, a spus Zelenski. „Vom rezista cu siguranță! Vom învinge cu siguranță!”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De când a început războiul, Volodimir Zelenski nu a părăsit Ucraina, dar a făcut vizite în zonele apropiate de linia frontului, în special, în timpul luptelor grele.

De asemenea, Zelenski a primit în mod constant lideri occidentali în capitala Kiev.

Într-un spital din Mykolaiv, președintele ucrainean a acordat distincții pentru curaj primarului Oleksandr Senkevych și șefului administrației militare regionale Vitaliy Kim, pentru activitatea lor în timpul celor patru luni de invazie a Rusiei, a mai precizat biroul său, citat de Reuters.

„Regiunea Mykolaiv este un un punct important pentru eliberarea regiunii Herson, care este un obiectiv pentru fiecare dintre noi”, a declarat șeful de stat major Andriy Yermak.

Anterior, biroul președintelui a declarat că Zelenski a vizitat poziții ale Gărzii Naționale din regiunea Odesa, unde a mulțumit trupelor pentru serviciul lor, spunând: „Atât timp cât trăiți, există un zid ucrainean puternic care ne protejează țara”.