• Zelenski a devenit cel mai influent om în 2022, potrivit unui sondaj al cititorilor revistei Time. Peste 5% dintre voturile strânse de Time au fost pentru Zelenski.
  • Zelenski a atras simpatia la nivel mondial după ce a refuzat să fugă din fața agresorilor.
  • Cititorii revistei Time l-au votat și pe Elon MuskPremierul britanic Boris Johnson a ieșit pe locul 3.

Volodimir Zelenski este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. 3,3 milioane de cititori l-au votat pe președintele Ucrainei, care ține piept de aproape 3 luni invaziei lui Putin.

,,Am văzut tancurile rusești atacând centrala nucleară și trebuie să înețelem că această este o amenințare pentru toată lumea” , a transmis Zelenski.

Zelenski a atras simpatia la nivel mondial după ce a refuzat să fugă din fața agresorilor. A vorbit în zeci de parlamente din lume și a cerut ajutor pentru Ucraina.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

,,Poporul român s-a ridicat și s-a apărat doborând un regim dictatorial, pentru că este singura cale. Ceaușescu și soția lui și anturajul său nu putea fi convins de nimic. La fel nu pot fi convinți de nimic în Rusia cei care susțin războiul” a mai spus Zelenski.

Și chiar dacă se află mereu în vizorul Rusiei, Zelenski este omniprezent. Apare la marile evenimente culturale și atrage atenția lumiica să nu uite Ucrainei, așa cum a făcut-o și la Festivalul de Film de la Cannes.

,,Orașele noastre nu sunt distruse cu ilustrații grafice. Mulți ucraineni au devenit Guido (La vita e bella) și încearcă să le explice copiilor de ce trebuie să se ascundă în beci. Mulți ucraineni sunt acum Aldo Raine (Inglorious Basterds)” , a aduăgat președintele Ucrainei.

Pe locul al doilea, potrivit sondajului, a fost CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk (3,5% din voturi). Se observă că în acest an miliardarul american a continuat să apară în titluri, în special, pe fondul cumpărării Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

Locul trei i-a revenit prim-ministrului Regatului Unit Boris Johnson (3,4%), în ciuda faptului că la începutul anului s-a confruntat cu o reacție negativă și a fost amendat de poliție pentru că a organizat o petrecere în timpul pandemiei din iunie 2020..

Anul trecut, potrivit Time, omul anului 2021 a fost fondatorul al SpaceX și Tesla, Elon Musk.