• Roskomnadzor, Serviciul Federal de Supervizare, a dat un ultimatum către Google
  • Google a primit un termen de 24 de ore să șteargă clipuri considerate „în afara legii”
  • Un tribunal din Rusia a decis să amendeze Google cu suma de 4 milioane de ruble

Google continua să aibă probleme în Rusia. A primit o nouă amendă, pentru că nu a șters conținutul pe care autoritățile nu îl mai voiau public. Însă nu amenda este cea mai mare problemă pentru Google.

Serviciul federal de Supraveghere a Comunicațiilor din Rusia le-a dat termen de 24 de ore să șteargă anumite clipuri. Roskomnadzor spune că a trimis nu mai puțin de 26.000 de notificări către Google. Le-au transmis că publică informații ilegale. Google nu s-a conformat. Mai mult, a dat în judecată serviciul rus. Însă acum aceștia avertizează că pot să încetinească platforma.

Providerii de internet pot să limiteze sau să blocheze volumul de date pentru un anumit site astfel încât el să fie mai greu accesibil. Să se încarce mai greu. O asemenea decizie i-ar afecta doar pe cei aflați în Rusia și încearcă să intre pe Google sau Youtube. Îți reamintesc că o asemenea decizie a fost luată cu privire la Twitter în luna martie. Însă Google nu dă înapoi și nu dorește să șteargă acele clipuri. Ce conțin filmările? Încurajări către alți oameni de a se alătura la protestele pentru eliberarea lui Alexey Navalny. Google spune că este important ca Youtube să rămână o platformă deschisă pentru diferite opinii.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA