• Ocupanții ruși au început să construiască stații de ambulanță modulare în regiunea Luhansk din cauza numărului mare de răniți, pentru care nu mai există suficient spațiu în spitale.
  • S-a raportat că rușii au rezolvat problema lipsei de lucrători medicali prin organizarea de echipe medicale din diferite regiuni ale Federației Ruse.
  • Forțele aeriene ucrainene au efectuat șapte lovituri asupra grupurilor de efective militare rusești.

Ocupanții ruși au început să construiască stații de ambulanță modulare în regiunea Luhansk din cauza numărului mare de răniți, pentru care nu mai există suficient spațiu în spitale.

Administrația militară a regiunii Luhansk a scris pe Telegram: În spitalele din regiunea Luhansk nu mai sunt suficiente paturi pentru invadatorii răniți. Pentru că astfel de oameni sunt aduși zilnic. Dar acum au găsit un loc pentru a trata răniții. Se construiesc special pentru ei stații de ambulanță modulare, care arată mai degrabă ca niște foișoare decât ca niște facilități medicale.”

S-a raportat că rușii au rezolvat problema lipsei de lucrători medicali prin organizarea de echipe medicale din diferite regiuni ale Federației Ruse. Acestora li se promite un salariu mai mare în regiunea Luhansk și sunt trimiși în concediu fără plată de la locul lor principal de muncă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Administrația militară a regiunii a adăugat că, la 7 martie, pe fronturile Kupiansk și Lyman, forțele rusești au desfășurat operațiuni ofensive nereușite. De asemenea, acestea au tras cu ajutorul artileriei asupra Novoselivske, Stelmakhivka, Nevske, Chornopopivka și Dibrova.

Forțele aeriene ucrainene au efectuat șapte lovituri asupra grupurilor de efective militare rusești. De asemenea, apărătorii ucraineni au doborât un UAV Orlan-10, au lovit un sistem de rachete antiaeriene Buk-M1-2, cinci grupuri de ocupanți ruși, trei puncte de depozitare a combustibilului și un sistem de recunoaștere și control radar Zoopark.