Russell Crowe a publicat primele fotografii arătând cum își revine proprietatea sa după incendiile care au afectat Australia în ultimele luni, arată CNN.

Actorul Russell Crowe deține o proprietate în zona rurală din New South Wales, unde incendiile de vegetație au făcut ravagii. Zona pare să fi renăscut după ploile care au căzut în weekend.

Artistul a publicat imagini care permit comparații între felul în care domeniul său a fost afectat de foc în urmă cu 10 săptămâni și natura care pare să-și fi reintrat în drepturi după câteva zile de ploaie.

Crowe a vorbit despre efectele distrugerilor reușind să strângă bani pentru organizațiile implicate în lupta cu focul. Nu mai puțin de 30 de persoane și-au pierdut viața în incendii, și, doar în New South Wales, peste 3.000 de locuințe au fost distruse ori avariate.

Crowe arăta în luna noiembrie că, deși a pierdut mai multe clădiri de pe proprietatea sa, se consideră ”foarte norocos”.

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din „Gladiatorul”, primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din „Scandal în industria tutunului/ The Insider” (1999) şi „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind” (2001).