S-a deschis complet circulația rutieră pe Valea Oltului, cu două zile mai devreme decât era planificat

Poți circula din nou pe Valea Oltului, drumul care leagă Oltenia de Transilvania. Deși circulația ar fi trebuit să se reia doar de vineri, deja poți circula fără probleme, pentru că lucrările s-au finalizat.

CNAIR anunță că începând de miercuri, ora 20:00, sectorul DN 7 cuprins între localitățile Lazaret (242+600) și Boița (250+000) a fost redeschis circulației publice, fiind permisă desfășurarea traficului atât pe timpul zilei, cât și al nopții, 24/24h.

Redeschiderea circulației pe acest sector de drum este posibilă ca urmare a finalizării lucrărilor de defrișare a versantului necesare realizării drumurilor tehnologice pentru execuția forajelor geotehnice în vederea construcției secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Boița – Cornetu.

Circulația pe Valea Oltului a fost închisă din 8 iulie, pe timpul zilei.

Închiderea circulație a fost necesară pentru executarea defrișărilor și realizarea unor drumuri de acces pentru constructor pentru a putea executa lucrările de proiectare din cadrul cotnractului pentru proiectarea și execuția Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești, Secțiunea 2.

Criticat în spațiul public pentru decizia de a închide în plin sezon de concedii unul dintre cele mai circulate drumuri din România, Grindeanu a spus că amânarea lucrărilor ar fi însemnat o întârziere de un an la autostrada Sibiu-Pitești şi penalităţi de 80 de milioane de lei.

Exit mobile version