• Clotilde Armand: „Restaurantele din parcurile sectorul 1 vor avea program până la ora 23.00.”
  • Clotilde Armand: „Am avut multe plângeri din cauza muzicii date la maxim.”
  • Dacă nu se respectă legea, Armand cere Fiscului să confiște veniturile.
  • Nuba, IT Cucina, Kayo sau Funky Lounge sunt pe lista lui Armand.

S-a terminat distracția! Clotilde Armand își ia haina de polițist și vrea să sancționeze toți patronii de cluburi care se cred mai presus de lege.

Primarul sectorului 1 le pune gând rău șefiilor de restaurante:„Toate restaurantele din parcurile sectorului 1 vor avea programul de activitate până la ora 11 noaptea”, avertizează Armand care le-a făcut programul restaurantelor și cere acum aprobarea Serviciului de Autorizații de Funcționare și Servicii Publice.

„Am avut multe plângeri din cauza muzicii date la maxim în parcul Herăstrău de patronii unor așa-zise cluburi de fițe. Pentru că au ignorat ani la rând nevoia de liniște a comunității locale, crezând că nu li se poate întâmpla nimic, o să-i oblig eu să respecte legea și bunul simț”, a declarat Clotilde Armand.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
MIT: AI GRIJĂ LA MINCIUNILE A.I.!
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
GRETA THUNBERG A FOST ARESTATĂ

Armand va apela la Fisc dacă nu se respectă legea

Dacă nu vor respecta legea, Armand spune că îi va cere Fiscului să fie confiscate veniturile făcute în perioada suspendării. La începutul acestei luni, primarul sectorului 1 spunea că a emis decizii de suspendare a activității a 9 terase cunoscute din Parcul Herăstrău și de pe Calea Victoriei, despre care a spus că tulbură ”repetat” liniștea publică.

Printre ele se numără Nuba, IT Cucina, Kayo, Funky Lounge și alte firme care operau sub numele ”Grădina Monteoru”.

Citește și: