• În județul Constanța s-au redeschis restaurantele în interior
  • Proprietarii de restaurante trebuie să respecte câteva reguli

De vineri, în județul Constanța s-au redeschis restaurantele în interior. Măsura poate fi aplicată doar în localitățile în care incidența nu depășește 3 la mia de locuitori.

Matei Datcu este proprietarul unui restaurant cu specific pescăresc din Agigea. Este bucuros că a redeschis, însă trebuie să respecte câteva reguli. Nu are voie să folosească mai mult de 30% din capacitatea restaurantului. Matei crede însă că orice masă în plus aduce profit afacerii pe care o conduce.

Matei Dancu: „Am fost foarte fericit și chiar foarte încântat, pentru că am funcționat numai pe terasă și eram în funcție doar de vreme. Acum că am deschis, să zicem că o să ne crească cu 30% cifra de afaceri.“

Programul va fi același. Localurile trebuie să închidă la ora 23. Dar acest lucru nu îi afectează afacerea lui Matei. Din contră, numărul mare de clienți veniți la început de an l-a încurajat să posteze anunțuri de angajare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT