• Mai mulți saci de moloz au fost aruncați la întâmplare pe domeniul public din Sectorul 2.
  • Bucureștenii care aruncă resturile la întâmplare sunt prinși și amendați, spune primarul sectorului.
  • Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale.

Numeroși saci de moloz sunt aruncați pe domeniul public din Sectorul 2 al orașului București. Primarul sectorului susține că cei mai mulți bucureșteni care aruncă resturile la întâmplare sunt prinși și amendați.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale.

Foarte bine că oamenii își renovează casele, dar foarte rău că îi doare în cot de restul lumii și își scot molozul la colț. Strada nu e pubelă! Iar pentru deșeurile din construcții trebuie să chemați Supercom să îl preia. Evident, asta costă, ca orice alt serviciu în lumea asta, dar ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă nu vrem să trăim în gunoaie (și nu cred că vrea cineva) trebuie să respectăm niște reguli de bun-simț“, a anunțat, pe Facebook, primarul Sectorului 2.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Primarul Mihaiu mai spune că numeroși bucureșteni sunt amendați din acest motiv și anunță că amenda este mai mare decât prețul pentru ridicarea resturilor solicitat de compania edilitară.

„Cu astfel de situații ne confruntăm zilnic. Luptăm cu mojicia pe toate fronturile și cu toate armele, iar majoritatea celor care fac astfel de fapte sunt depistați și amendați. Nu poți scoate saci peste saci de moloz și să nu te vadă cineva sau o cameră. Amenda e mai costisitoare decât costul serviciului“, a precizat edilul.