• Dominic Fritz are un salariu mai mic decât atunci când era şef de cabinet al unui fost preşedinte al Germaniei.
  • Edilul Timișoarei încasează lunar 2.740 de euro.
  • Din postura de şef de cabinet al fostului preşedinte al Germaniei, Fritz primea un salariu de 4.600 de euro lunar.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, este recompensat lunar cu mai puțini bani decât atunci când lucra în Germania, ca şef de cabinet al unui fost preşedinte al Germaniei.

Așadar, veniturile nete încasate de edilul de pe Bega în lunile noiembrie 2020, decembrie 2020, ianuarie 2021 şi februarie 2021 arată că edilul are un salariu lunar net de 13.700 de lei, care în sumă brută înseamnă 23.400 de lei, potrivit „Adevărul”. Luna ianuarie 2021 a înregistat o creștere salarială pentru Frtiz – 14.537 de lei. Conform sursei citate, Dominic Fritz are un salariu net lunar de 2.740 de euro.

Dominic Fritz a încasat din postura de şef de cabinet al fostului preşedinte al Germaniei un salariu de 4.600 de euro lunar, potrivit declaraţiei de avere depuse la începutul mandatului, care cuprinde veniturile din 2019. Asta înseamnă cu aproximativ 1.800 de euro mai mult decât câştigă din postura de primar al Timişoarei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Să fii primar al Timişoarei, după o administraţie cu atâtea probleme şi în vremuri de pandemie este mai mult o misiune decât un job propriu-zis”. „Sunt educat să-mi adaptez nevoile de confort la banii pe care-i câştig, să economisesc, am făcut mulţi ani de voluntariat, am avut şi locuri de muncă foarte bine plătite, dar niciodată nu mi-am pus problema banilor”, a declarat Dominic Fritz pentru „Adevărul”.