• Little era numitcel mai prolific criminal în serie din istoria SUA
  • Deocamdată, nu a fost stabilită cauza decesului
  • Little a executat trei condamnări pe viață pentru uciderea a trei femei în Los Angeles în anii 1980, însă a mărturisit că au avut loc mai multe crime în toată țara

Samuel Little, un criminal în serie care a mărturisit peste 90 de crime și care ispășea mai multe condamnări pe viață în închisoare, a murit miercuri într-un spital din California. FBI îl numise cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Samuel Little, în vârstă de 80 de ani, a fost declarat decedat la 4:53, dar o cauză oficială a decesului nu a fost încă stabilită. Oficialii au declarat că era bolnav de ceva timp, potrivit NBC News.

Little a executat trei condamnări pe viață pentru uciderea a trei femei în Los Angeles în anii 1980, însă a mărturisit că au avut loc mai multe crime în toată țara, iar FBI l-a numit cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Little a mărturisit, în cele din urmă, că a strangulat 93 de femei între anii 1970 și 2005.

El a fost condamnat pentru prima dată pentru uciderea celor trei femei din Los Angeles în 2014. Little trăia nomad și viza în general femei implicate în prostituție sau trafic de droguri, conform FBI. Fost boxer, el își lovea cu pumnii și sugruma victimele.

Mărturisirile au început în 2018 după ce Little a fost intervievat de Texas Ranger James Holland, care căuta informații despre o crimă nerezolvată în Odessa, potrivit FBI.

În octombrie 2019, oficialii FBI au spus că erau credibile confesiunile lui Little în cazul a 93 de crime și că au verificat 50 dintre ele.

Numărul de crime pe care Little le-a mărturisit l-a depășit pe cel al altor ucigași în serie notorii. Gary Ridgway a fost condamnat pentru 49 de crime și a mărturisit încă 20. Ted Bundy și John Wayne Gacy au ucis fiecare peste 30 de persoane, dar Bundy era suspectat de mai multe.