• Sănătatea lui Donald Trump influențează toată planeta
  • Analistul Bogdan Nicolae crede că credibilitatea președintelui este în joc în această criză
  • Bogdan Nicolae: „Este o miză foarte importantă pentru staff-ul lui de campanie

În continuare, o lume întreagă stă cu sufletul la gură să vadă cum îi merge lui Trump. Asta pentru că starea lui de sănătate influențează toată planeta. Bogdan Nicolae, analist la Monitorul Apărării a vorbit despre felul în care starea de sănătate a lui Donald Trump influențează pacea mondială.

Pacea dintre Israel și Emiratele Arabe este arbitrată de SUA, iar Donald Trump, fiind președintele Statelor Unite, este responsabil. Știm că el va fi președinte în funcție până la data de 21 ianuarie 2021. Cel puțin până atunci, nu ne putem aștepta ca SUA să dea înapoi de la angajamentele pe care și le-a asumat cu privire la pacea mondială, în special cea din Orientul Mijlociu.

Analistul crede că credibilitatea președintelui este în joc. „Este o miză foarte importantă pentru staff-ul lui de campanie. Toți alegătorii din tabăra democrată ar putea să speculeze această ezitare pe care o vedem în comunicatele publice în ceea ce privește starea de sănătate reală a președintelui.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Bogdan Nicolae a mai adăugat că președintele ar avea totul de pierdut dacă nu ar reuși din această criză cu care se confruntă să transmită că prezintă încredere, că în continuarea republicanii trebuie să îl susțină pentru vot.