• Prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi acoperit de participanții la protest, anunță Florin Cîțu
  • Participanților la protest li se va reduce salariul cu o zi
  • Conducerea Metrorex va stabili cine a participat și va dispune reducerea salariilor

Premierul Florin Cîțu anunță că prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi acoperit de participanții la protest. Șeful Guvernului spune că participanților li se va reduce salariul cu o zi.

Prim-ministrul a declarat că prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanții la protest. Conducerea Metrorex va stabili cine a participat și va dispune reducerea salariilor, a precizat Florin Cîțu.

„Nimeni nu este mai presus de lege! Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați; constituirea Metrorex ca parte civilă în evantualele procese de recuperare a daunelor; Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi”, a anunțat premierul, pe Facebook.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Florin Cîțu a mai spus că sesizările penale au fost deja făcute.