• Imaginile au ridicat semne de întrebare pentru internauți, aceștia vrând să știe dacă au fost implicate substanțe ilegale.
  • Niciodată în viața mea, nici măcar în tinerețe, nu am consumat droguri, a spus ea.
  • Imagini video cu Marin, în vârstă de 36 de ani, la o petrecere la o casă cu celebrități finlandeze au început să circule pe rețelele de socializare

Premierul finlandez Sanna Marin a ieșit negativ la un test antidrog pe care l-a efectuat în urma publicării unor înregistrări video în care apare la o petrecere cu prietenii.

Eșantionul de urină al lui Marin a fost testat pentru a detecta prezența diferitelor droguri, cum ar fi cocaină, amfetamine, canabis și opioide, a declarat luni Iida Vallin, consilier special al premierului.

Testul antidrog efectuat premierului Sanna Marin la 19 august 2022 nu a relevat prezența drogurilor, a declarat biroul lui Marin într-un comunicat, adăugând că rezultatele au fost semnate de un medic. Unii au interpretat comentariile auzite în înregistrare ca făcând referire la narcotice, lucru intens dezbătut pe rețelele de socializare și negat cu tărie de premier.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Pentru a clarifica orice suspiciune, am făcut astăzi un test antidrog, a declarat Marin reporterilor la reședința sa de vineri.

Imagini video cu Marin, în vârstă de 36 de ani, la o petrecere la o casă cu celebrități finlandeze au început să circule pe rețelele de socializare săptămâna trecută și au fost publicate în scurt timp de instituții media din Finlanda și din străinătate. joi, Marin a declarat că este supărată că au fost publicate online înregistrări video cu ea dansând la petreceri private, deoarece acestea trebuiau să fie văzute doar de prieteni.

Marin a declarat anterior că petrecea o seară cu prietenii și că videoclipurile au fost filmate în spații private.

Ea a recunoscut că a consumat alcool. Pe lângă faptul că a negat că a consumat droguri, ea a declarat că nu a fost martoră la consumul de droguri de către niciunul dintre participanți. Niciodată în viața mea, nici măcar în tinerețe, nu am consumat droguri, a spus ea.