• Patru copii au venit pe lume în noaptea de Revelion la Cluj
  • Și la Timișoara s-au născut un băiat și două fetițe
  • Paul, tată: „E un sentiment grozav

În timp ce Clujul bubuia de petarde şi artificii, în noaptea dintre ani, unele mămici au trăit emoţii de neuitat. Patru copii au venit pe lume în noaptea de 1 Ianuarie 2021 în spitalele din Cluj-Napoca. Toţi au primit nota 10 la naştere şi au fost aşteptaţi cu nerăbdare de părinţii lor. Primul care a dat startul la 12 şi 11 minute a fost Ştefan, un băieţel care cântăreşte 3 kg 200. 

Carmen Bucuri, medic ginecolog: „Prima naştere a avut loc la 12.11. S-a născut un băieţel sănătos de 3.200 nota 9/10 şi suntem foarte încântaţi pentru că din câte am înţeles este primul bebeluş născut din Cluj în 2021.”

Tabita, mamă: „Nu mă aşteptam. Speram să nu se nască chiar de Revelion ca să stau şi eu cu familia, dar aşa a fost să fie. A fost super! Un băieţel sănătos. Numele lui e Ştefan. Mă bucur de el acum.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Paul, tată: „E un sentiment grozav. Mai ales că l-am aşteptat pentru că au fost câteva probleme în timpul sarcinii. Până la urmă a evoluat în regulă şi cu atât e mai mare satisfacţia.”

Şi la Timişoara tot un Ştefan s-a grăbit să vină pe lume, puţin după miezul nopţii. Şi a fost urmat de două fetiţe. Toţi cei trei bebeluşi s-au născut la Maternitatea Odobescu.

Ramona Gîdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: „Prima naştere din acest an a fost la ora 01:33, un băieţel de 2.900 grame. O naştere naturală, cu nota 10 la naştere. Cea de-a doua a fost o cezeriană, la 7:38, o fetiţă de 4.055 grame, iar cea de-a treia naştere la 8.05, tot o fetiţă de 3.630 grame.”