Şapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români, conform MAE

Sursa Foto: YouTube / Captură Foto / Local Team
  • Potrivit MAE, din informaţiile comunicate de autorităţile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor accidentului aviatic de la periferia oraşului Milano, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetăţeni români.
  • Toate cele şapte victime deţin şi alte cetăţenii.

MAE menţionează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident.

„Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, conform competenţelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces”, transmite MAE.

Un avion de mici dimensiuni înmatriculat în România s-a prăbuşit pe o clădire de la periferia oraşului Milano. Cei opt oameni de la bordul avionului pilotat de Dan Petrescu au murit. La bord se aflau antreprenorul Dan Petrescu, soţia şi fiul său, o familie tânără cu copilul în vârstă de un an, bunica copilului şi un prieten al fiului lui Petrescu.