• Primăria a montat șapte limitatoare de viteză în cartierul Andronache.
  • Pe strada Mențiunii au fost accidentate mortal două fete.
  • Locuitorii din zonă au cerut limitatoare încă din 2018.

La o săptămână de la accidentul provocat de o șoferită sub influența alcoolului, care a luat viețile a două fete, au fost montate șapte limitatoare de viteză. Cererea stătea la sertar de 3 ani.

Administratia strazilor a montat astăzi șaăte limitatoare de viteză în cartierul Andronache pe strada unde acum câteva zile două fete au fost accidentate mortal. Locuitorii au cerut limitatoare din 2018, și chiar s-au oferit să le plăteasca din banii lor, dar au fost ignorați. Mai sunt zeci de străzi în Capitalî unde locuitorii cer limitatoarele care pot salva vieți”, a transmis Virginia Usiku, corespondent Aleph News.

Străzile respective nu țin de primăria de sector

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București, a mers la locul accidentului de sâmbătă, în care două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină pe trotuar, relatează G4Media.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Radu Mihaiu le-a spus locuitorilor că este nevoie de limitatoare de viteză în zona respectivă, însă acestea nu au fost montate pentru că străzile respective nu țin de primăria de sector.

„Va trebui să cerem ca străzile să fie în administrația Primăriei de sector, așa cum este normal, pentru a putea prelua responsabilitatea financiară și legală, dar și posibilitatea de a interveni, acolo unde este cazul”, a declarat Radu Mihaiu.