• Florin Cîțu: În Parlament, Ban Barna putea să pună stop.
  • Dan Barna: Nu susțin manifestările violente.
  • Ludovic Orban: Florin Cîțu a aruncat coaliția în aer.

Scad șansele supraviețuirii actualei coaliții de guvernare. Condițiile puse de ambele părți par a fi de neacceptat. USR vrea fără Cîțu, premierul cere retragerea moțiunii. Violențele de ieri din Parlament au pus capac.

După ce am văzut ieri, în Parlamentul României președintele partidului USR stand pasiv, uitându-se cum acei parlamentari, fără mască, bruscau un coleg al meu și chiar nu spunea nimic… Astfel de atitudini nu pot fi tolerate și avea posibilitatea președintele USR, Dan Barna, ieri, în Parlamentul României să pună stop“, spune Florin Cîțu, prim-ministrul României.

„Nu am susținut și nu susțin din partea nimănui manifestările violente și manifestările agresive. Respectarea regulilor este valabilă pentru toată lumea și pentru fiecare parlamentar“, spune Dan Barna, copreședinte USR-PLUS.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Vă dați seama ridicolul situației în care erau ieri, dacă nu le acceptam demisiile, își citeau o moțiune împotriva propriilor acțiuni“, mai spune Cîțu.

În ochii lui Ludovic Orban, singurul vinovat pentru această criză este Florin Cîțu. El a aruncat coaliția în aer, spune Orban: „Premierul Florin Cîțu, fără consultarea partidului și fără acordul președintelui, a luat decizii care au aruncat în aer coaliția. Eu, personal, nu pot să găsesc niciun motiv care să stea în picioare pentru declanșarea acestei crize“.